Split platen / Grind matten p/st

 7,75

Prijzen zijn incl. BTW

Beschrijving

Split platen te koop voor 7,75 euro per stuk. Kleur: zwart (Wij kunnen ook wit leveren deze kosten 8,75 euro per stuk.)
Maat: 65x91x3,4cm.

Door het inspelen op de markt kunt u de opritten aanleggen met grind of split gecombineerd met splitplaten zonder sporen te rijden of elk jaar weer bij te moeten vullen. Door het gebruik van Splitplaten in de oprit is het verleden tijd om te moeten harken of bijvullen. Door de unieke vorm van de honinggraten, deze afgevuld met grind of split zal het materiaal zeer vast komen te zitten in de splitplaten. De splitplaten kunnen ongevuld een drukkracht hebben van ca 250 ton per m2, gevuld zelfs tot 600 ton per m2. Splitplaten zijn leverbaar in de standaard kleuren zwart en wit.
De Splitplaten kunnen ook afgevuld worden met tuinaarde, tot ca 0.5 cm onder de bovenkant van de splitplaat. Dan kunt u het geheel inzaaien met gras. Door de harde laag van de splitplaat zult u geen sporen in uw gras rijden.
De verwerking met deze splitplaten van de grind of split is 5 cm dikte. Dus de totale dikte is 5 cm, inclusief de splitplaat. Dikker verwerken heeft geen zin, want dan zal het effect van de splitplaten minder worden. U kunt gewoon met de fiets, wandelwagen, kinderen met de fiets of rolstoelers bij gebruik van splitplaten zonder probleem over de split of grind lopen of rijden. Bij paadjes om het huis onder de ramen, niet meer wegzakken met de trap bij gebruik van splitplaten. Paadjes in de tuin, geen loopsporen meer bij gebruik van splitplaten. Zelfs terrassen worden aangelegd met met grind of split, de stoelen zullen niet meer wegzakken als u de splitplaten op uw terras gebruikt. Andere benamingen voor splitplaten zijn: grindplaten, honinggraatplaten, opritplaten, grind/splitplaten, split/grindplaten,
splitplaten, vulplaten.

De Klinker Sierbestrating

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag

08.00 tot 19:00 uur
08:00 tot 19:00 uur
08:00 tot 17:00 uur
08:00 tot 19:00 uur
08:00 tot 19:00 uur
08:00 tot 14:00 uur

Met vorst op afspraak
Met sneeuw op afspraak
Bouwvak gesloten

Bezoek onze showtuin!

X

I.V.M. de bouwvak vakantie zijn wij vanaf 28-7-2023 om 12:00 gesloten tot 21-8-2023. ook telefonisch niet bereikbaar en op de mail zal niet gereageerd worden. met vriendelijke groet, De klinker sierbestrating.